Temperatuur 89°F = 31,7°C

Vanmorgen na het ontbijt hebben we onze koffers weer ingepakt om naar onze volgende bestemming te rijden. Onze volgende bestemming is Dunedin.

CA4TM38P

Omdat we onderweg wilden stoppen bij Tropicana Field (honkbalstadion van de Tampa Bay Devil Rays), moesten we via St. Petersburg rijden. Om hier te komen moet je over een heel hoge brug, namelijk de Sunshine Skyway.

Sunshine skybridge

Deze brug is 60 meter hoog en gaat over de Tampa Bay. We zijn in St. Petersburg gestopt om kaartjes te kopen voor de honkbalwedstrijd van morgen, namelijk de New York Yankees tegen de Tampa Bay Devil Rays. Na de aankoop van de kaartjes zijn we verder gereden naar het hotel. Het inchecken in het hotel ging heel snel, we zitten op de begane grond in kamer 129 en we hebben een eigen toegangsdeur naar het zwembad. Helaas was Nora (vriendin van Romy, die in dit hotel werkt) vrij vandaag. Maar andere bekenden van 2004 hebben we wel gezien. Nadat we alle koffers uitgeladen hadden, hebben we boodschappen gedaan bij Publix. Hierna zijn we lekker gaan zwemmen, want het weer was vandaag gelukkig weer heerlijk.

zwemmen

Romy en Suzan

 

 

Na het zwemmen zijn we in de auto gestapt om naar Checkers te rijden. Bij Checkers hebben we heerlijk gegeten. Morgen gaan we zoals gezegd naar een honkbalwedstrijd van de New York Yankees!!

eten bij Checkers

een nieuw vriendje