Temperatuur 89°F = 31,7°C

 

CAGPK1EJ

Na wederom een vroeg ontbijt hebben we onze spullen ingepakt om de Florida Key’s achter ons te laten. Onderweg zijn we gestopt in de Everglades om een tochtje te maken met een propellerboot.

Ons propboot aan boord

We hebben een aantal alligators zien zwemmen, maar ook schildpadden en vissen. We hebben zelfs een leguaan gezien.

Aligator moeras

Het was alleen jammer dat we tijdens onze boottocht een regenbui over ons heen kregen en daardoor de tocht ingekort werd. Weer terug aan land hebben we nog een aantal bijzondere dieren gezien die leven in de Everglades, zoals een poema, een stinkdier, een heel grote pad en natuurlijk nog meer alligators.

worstelaar

Zo hebben we Larry gezien. Larry is een alligator van 4 jaar oud en deze mochten we vasthouden.

Bianca Suzan Romy

Na al deze dieren zijn we in de auto gestapt om door te rijden naar Fort Myers. We hebben een hotel gevonden die echt aan de ingang van de weg naar Sanibel Island ligt. We zitten op de 4e verdieping in kamer 409. Dit is de hoogste verdieping van het hotel en we kijken uit over de ingang naar Sanibel. Nadat we onze koffers naar de kamer hebben gebracht zijn we naar Walmart gegaan. Dit is een soort Maxis, maar dan vele malen groterrrrrr. Na het shoppen hebben we gegeten bij Perkins met een ijsje van Dairy Queen als toetje.

perkins

eten bij Perkins

Het heeft vandaag een aantal keer geregend, maar tussen de buien door was het heerlijk weer. Morgen gaan we eerst uitslapen en daarna gaan we naar Sanibel en Captiva Island.