Temperatuur 86°F = 30,0°C

Vanmorgen waren we heel vroeg wakker. Onze biologische klok is wat van slag. We hebben rustig aan gedaan en om 7.30 zaten we aan het ontbijt. Het hotel in Miami is een goed hotel om bij aankomst te overnachten.

ons hotel in Miami

Het ligt praktisch aan het vliegveld (maar we hebben geen vliegtuigen gehoord, kunnen ze in Amsterdam wat van leren) en vanaf de autoverhuurder is het nog geen 10 minuten rijden. Het ontbijt was één van de betere, je kon namelijk eigengemaakte wafels maken. Na het ontbijt hebben we onze spullen ingepakt en zijn rond 9 uur vertrokken richting Key Largo.

CA46335O

Onderweg zijn we gestopt bij Publix, de lokale supermarkt in Florida om alvast wat boodschappen te kopen. De rit naar Key Largo ging gemakkelijk en snel, waardoor we net na 11 uur al in het hotel aankwamen. Onze kamer was nog niet klaar, maar onze reservering was bekend (we hadden het hotel al via Internet geboekt vanwege de aankomende feestdag “Independence Day”). We hadden bij het reserveren een verzoek gedaan voor dezelfde kamer als waar we in 2004 in verbleven. Volgens de receptioniste was dit een duurdere kamer als de kamer die wij gereserveerd hadden. We konden over een uurtje terug komen, dan zou de kamer klaar zijn. Omdat we niet wilden wachten bij het hotel zijn we verder de Key’s op gereden. Uiteindelijk zijn we in Tavernier gestopt. We hebben hier wat rondgelopen en hebben bij McDonalds onze lunch genomen. Na de lunch zijn we terug gegaan naar ons hotel. Gelukkig was onze kamer nu wel klaar, we hadden kamer 395 uit ons verzoek gekregen, wat betekende dat we een upgrade hadden gekregen.

onze kamer in Key Largo chocolate sponge cake eten

We hebben onze spullen naar boven gebracht, waarna Romy en Suzan zijn gaan zwemmen en Bianca en Sjon nog wat boodschappen hebben gedaan.

zwemmen

Omdat we tussen de middag bij McDonalds hadden gegeten, hebben we de broodjes van tussen de middag ’s avonds in het hotel gegeten. We lagen er vroeg in, want we waren natuurlijk heel vroeg wakker!!! Morgen gaan we om 12.30 uur snorkelen!

de haven

En zo ziet het uitzicht eruit op film: