Temperatuur 90°F = 32,2°C

De dag van vertrek is eindelijk aangebroken. We gaan naar Florida en Suzan gaat met ons mee. We werden door een hele delegatie uitgezwaaid, namelijk Opa (pa), oma (ma), Petra, Stef, Charlotte, Dries en Amy. Het inchecken duurde wat langer, want er stond een behoorlijke rij. Maar uiteindelijk hadden we onze boardingpassen. Nu moesten we nog door de douane, maar ook hier verliep het soepel. Binnen hebben we meteen koffie en een muffin gehaald.

koffie met muffin

Veel tijd hadden we niet, want het boarden ging al bijna beginnen. Terwijl we de koffie lieten afkoelen, zijn we snel naar de Tax Free shop gerend om daar gezichtscrème te kopen. De koffie opgedronken en naar de gate G3 gelopen.

op weg naar de gate

Hier konden we meteen door de laatste controle heen. Nu moesten we achter alle controles wachten tot het daadwerkelijke boarden ging beginnen.

bijna boarden ons vliegtuig

 we mogen

Ook dit ging heel snel. Het vliegtuig vertrok op tijd vanaf de Polderbaan. Het opstijgen verliep goed en Suzan die nog niet eerder had gevlogen vond het gaaf.

in het vliegtuig

De lange vlucht verliep zonder problemen en ook de landing was een van de betere. Op Washington hebben we eerst bij Starbucks een Frappuccino gehaald en deze lekker opgedronken. Tijdens het opdrinken kwamen we er achter dat de lancering van de shuttle een dag is uitgesteld, deze zou namelijk op de dag van onze aankomst zijn. Het was erg druk op Washington en de vlucht die voor onze vlucht van gate C23 was erg verlaat, waardoor wij een gateswitch gemaakt hebben naar C19.

in het vliegtuig2

Gelukkig vertrok ons vliegtuig wel op tijd en waren we precies om 19.30 uur in Miami. Ook deze vlucht verliep zonder al te veel problemen.

Miami

De koffers waren snel ter plaatse en ook de bus naar de autoverhuurder stond al op ons te wachten. De auto had wat minder luxe dan we gewend zijn (geen centrale deurvergrendeling enz.), maar voor de rest is het een mooie auto. Het hotel hadden we gelukkig ook snel gevonden, want voor ons gevoel was het namelijk 3 uur ’s nachts. Ons kamer nummer is 503 op de 5e verdieping. Het was een lange, maar vermoeiende dag. Maar nu kan toch eindelijk onze vakantie beginnen.