28-10-2005:

Voordat we bij Charlotte op verjaardagsvisite gingen, zijn we naar Jan Doets in Heerhugowaard gereden voor het bespreken van een vakantie voor aankomende zomer. Suzan sliep dit weekend bij ons en was dus ook gezellig mee.

Informatie inwinnen bij Jan Doets

Uiteindelijk hoorden we via een collega van Sjon over een andere Amerikaspecialist, namelijk American Vacations en hebben we daar ook een offerte opgevraagd. Deze bleek goedkoper en ook de communicatie verliep goed. We hebben op 17 november de offerte van American Vacations geaccepteerd.

 

23-02-2006:

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan het kantoor van American Vacations in Capelle aan den IJssel en hebben we kennisgemaakt met Harry. Hij is degene met wie we alles geregeld hebben via de mail. Ook nu was Suzan gezellig mee.

Bij AMVAC

 

26-05-2006:

Helaas regende het vandaag, want anders hadden we naar de Efteling gegaan. Maar omdat we onze dag nog steeds nuttig wilden besteden zijn we maar naar schiphol gegaan. We gingen om 10 uur richting schiphol en hebben daar genoten van het opstijgen van vliegtuigen. Eerst gingen we een halfuurtje kijken en toen we helemaal nat en klam waren van de regen, gingen we naar binnen om koffie te drinken. Hieraan mocht natuurlijk een muffin niet ontbreken.

Wachten in de regen

 

Nadat we weer helemaal opgewarmd waren gingen Suzan, Romy en Charlotte in een soort mini-balorig spelen. Nou ja spelen Romy en Suzan werden meegetrokken door een overenthousiaste Charlotte. Een klein uur later gingen wij op weg naar buiten om daar weer verder het opstijgen van vliegtuigen te bekijken.  Eindelijk na een half uur kwam ons vliegtuig, de "UA 947" langs. En deze zwaaiden we met plezier uit. Over vijf weken gaan we lekker mee!!!!!!!

UA947