Helaas vandaag gaat de terugreis naar het koude Nederland weer beginnen. Bijna alles is al ingepakt, alleen nog wat laatste dingetjes die we tot het laatst nodig hadden, moesten aan de koffers toegevoegd worden. Rond 9.30 uur stonden alle koffers helemaal klaar. We hebben de sleutel van het huisje naar de drop-off locatie gebracht. Weer was er niemand aanwezig, waardoor we de sleutel net als bij het ophalen in de speciale brievenbus moesten doen. Hierna moesten we onze Pontiac nog terug brengen naar Hertz. Dit verliep gelukkig ook zonder problemen. Voordat wij met de bus naar het vliegveld gebracht werden, stond onze ‘van’ alle in de wasstraat om gewassen te worden voor de volgende huurder. Het inchecken op het vliegveld verliep bij Delta Airlines iets rommeliger als dat we gewend zijn bij United, maar dit kan ook komen door de drukte. Na ongeveer een half uurtje waren we door de douane heen en onze koffers ingecheckt.

vliegtuig1

Nu moesten we wachten tot we konden instappen in het vliegtuig. We hebben een croissant gegeten en verder gewacht in de grote hal. Eindelijk rond half 2 zijn we naar de gate gegaan en vrij snel daarna konden we instappen. We zouden wegrijden bij de gate, maar toen was er een storing in de computer, waardoor we nog een uur stil hebben gestaan. Gelukkig hadden we ruim tijd om over te stappen op Atlanta. Op Atlanta airport was het heel druk, veel drukker als op JFK in New York. Dit is een groter vliegveld als dat we verwacht hadden. We hebben er bij Burger King een hamburger gehaald en bij Starbucks nog een laatste frappucino.

vliegtuig2

De vlucht naar Amsterdam was gelukkig wel op tijd vertrokken. Na een vlucht zonder problemen landen we 8.15 uur lokale tijd op Schiphol. Tijdens het landen scheen het zonnetje en was het droog. Op het moment dat we in de auto zaten om naar huis te gaan begon het te sneeuwen. Nu moesten we allemaal toch wel even slikken, we lieten per slot van rekening rond de 25 graden Celsius achter ons.