Romy had afgesproken met Nora van het hotel in Dunedin dat we misschien even langs zouden komen vandaag. Omdat het vandaag wat minder warm zou worden zijn we in de auto gestapt en richting Tampa gereden. We hadden het hotel snel gevonden en Nora herkende Romy meteen.

bij Nora op bezoek

We hebben even heerlijk bijgekletst en zijn toen weer in de auto gestapt om richting Caladesi Island te gaan. We zijn niet door de state park entrance gegaan, maar zijn hiervoor op Honeymoon Island gekeerd. Wel zijn we bij de vissersplaatsen gestopt voor leuke foto’s en om het water van de Golf van Mexico te voelen. Dit was best koud……….!!!

bij honeymoon state park

Omdat het nog lekker vroeg was zijn we naar een leuke shoppingmall gegaan om daar lekker doorheen te slenteren. In deze shoppingmall is een schaatsbaan en Romy heeft even lekker geschaatst terwijl de rest aan het winkelen was. We hebben een set walkie talkies en Romy heeft 1 van de apparaten bij zich gehouden, dan kon ze als er wat was ons gewoon bereiken. Dit werkte prima, want we hebben het natuurlijk wel even uitgeprobeerd.

romy schaatsen

Na het shoppen zijn we rond 15.30 uur richting Orlando gereden. We hebben eerst gigantisch in de file bij Tampa gestaan voordat we eindelijk op de Interstate 4 aankwamen en weer een beetje door konden rijden. Eerst voor diverse mensen langs het huisje gereden, want zij moesten een sanitaire pitstop maken. Nadat we allemaal opgelucht weer verder konden zijn we naar de Cracker Barrel gegaan.

Dit is een restaurant waar je heerlijk kan eten, bleek later. We konden snel aan tafel en hebben heerlijk gegeten. Na het eten zijn we terug gegaan naar het huisje en hebben voor het slapen gaan nog wat gehangen en televisie gekeken of een spelletje kaart gedaan.