Weer waren we vanmorgen redelijk bij tijd wakker en ook vandaag kwam dat goed uit. We zouden vandaag naar St. Augustine gaan voor een bezichtiging. Na het ontbijt zijn we meteen op pad gegaan, want het was een rit van ruim twee uur. In een dorpje voor St. Augustine zijn we bij Walmart gestopt om wederom te kijken voor een digitale camera. Ook hier hadden ze niet het model wat we wilden. Deze hadden ze bij geen één Walmart. We hebben daarom maar een ander model gekocht. Dus met twee camera’s rijker en een hoop geld armer zijn we onze weg naar St. Augustine gaan vervolgen. We hebben omdat we er nu op een andere manier binnen kwamen één keer fout gereden.

We vonden al vrij snel het trolleybusje waar we de tour mee zouden doen. Deze tour had 19 stops onderweg.

Bij stop 3 zijn we eruit gestapt en zijn we door een gezellig straatje gelopen, hier hebben we een ijsje gekocht en hebben we foto’s gemaakt van ‘The oldest school’.

Bij stop 7 zijn we weer aan boord van de bus gegaan. Nu hebben we bijna de hele tour gemaakt en zijn bij stop 17 afgestapt om naar een art festival te gaan. Dit was wel leuk en grappig om te zien. Bij stop 17 zijn we ook weer opgestapt om naar de eindhalte te gaan.

sightseeing1  

Eindconclusie over de tour: St. Augustine is een heel leuk stadje met een hoop wetenswaardigheden.

sightseeing3 

  sightseeing4

We zijn via St. Augustine Beach naar Titusville gereden. Onderweg zijn we in St. Augustine Beach gestopt bij Starbucks om een heerlijke frappucino te halen. Deze hebben we heerlijk gezetend in het zonnetje opgedronken. In Titusville hebben we heerlijke baby back ribs bij Durango’s gegeten.

 

 

 

bij durangos

Na het eten moesten we nog wel een ‘klein’ stukje rijden om weer naar Orlando te komen. Bekaf maar heel voldaan van een leuke gezellige dag zijn we bij het huisje aangekomen. We zijn allemaal weer meteen naar bed gegaan.