Door het tijdverschil waren we ’s morgens allemaal heel vroeg wakker.

Dit kwam aan de ene kant wel goed uit, want we moesten nog een papier inleveren bij de sleutelbewaarder van het huisje. Dit moest voor 9.00 uur gebeuren. Nadat we dit gedaan hadden zijn we naar Walmart gereden om te kijken voor een digitale camera. Helaas was het model wat we wilden hebben niet voorradig, dus zijn we zonder camera weer weg gegaan. Hierna zijn we naar ‘The Florida Shopping Mall’ gegaan, maar onderweg hiernaar toe zijn we gestopt bij Dunkin’ donuts voor koffie met donuts.

 

 

Nadat we deze op hadden zijn we naar de mall gegaan. Hier hebben we een spijkerbroekje en spijkerjasje met een leuk t-shirtje voor Charlotte gekocht. We hebben geluncht in The Food Court en verder lekker gewinkeld. Na het shoppen zijn we terug gegaan naar onze villa, eerst hebben we nog de nodige boodschappen gedaan bij Publix. Na even een tijdje in het huisje te hebben vertoefd hebben we ons avondeten gegeten bij de Pizzahut.

Helaas hadden ze niet meer de ‘rippin and dippin tear him and share him twisted crust pizza’ meer. Dus hebben we maar twee gewone pizza’s genomen. We kregen ze niet helemaal op dus hebben we een doggie bag genomen voor de overige 5 stukjes. Na het eten zijn we naar huis gegaan en zijn vrij snel hierna naar bed gegaan.