We hadden de wekker op 7 a.m. gezet. Eruit gaan ging heel moeilijk, want dat zou betekenen dat we weg gaan. Ondanks het langzame tempo waren we om 9.15 a.m. helemaal klaar en hebben we nog even televisie zitten kijken tot 9.50 a.m. Toen was echt het moment aangebroken. Eerst hebben we de sleutel van onze villa ingeleverd bij de Key Pick-up. Hierna zijn we naar Hertz gereden om onze heerlijke Minivan in te leveren. Dit verliep helemaal zonder problemen en oponthoud. We waren om 12.15 p.m. door de douane heen en ook de koffers waren ingecheckt. We hebben even een burger en een hotdog gegeten. Nog even rustig gezeten en op ons gemakkie naar gate 42 gelopen.

Het boarden verliep ook zonder problemen en om 1.45 p.m. vertrok het vliegtuig van Ted vanaf de gate richting Washington.

De vlucht was wat minder rustig als de heen vlucht, maar het was niet een rot vlucht.

Om 4.15 p.m. liepen we in Washington dit vliegtuig van Ted weer uit. We zouden om 4.35 p.m. gaan boarden voor de vlucht naar Amsterdam. Deze vertrok van gate C3. We hadden precies 20 minuten om bij deze gate te komen en onderweg nog een Frappuccino te halen bij Starbucks. Gelukkig zat Starbucks naast de gate, dus dat was geen enkel probleem. Om precies 5.20 p.m. zijn we vertrokken richting Amsterdam. Ook tijdens deze vlucht had Romy weer aanspraak van een leeftijdsgenootje. Ze heeft daar dan ook de hele vlucht naast gezeten en mee zitten kletsen en doen.

De vlucht was prima verlopen en om 7.18 a.m. stonden we aan de gate op Schiphol.

Door paspoortcontrole en de douane heen ging zonder problemen. Om ongeveer 8.30 uur waren we thuis in Diemen. Volgend jaar maar weer????


Temperatuur 92°F = 33,3°C