We hebben vandaag weer lekker rustig aan gedaan. Lekker gezwommen in ons zwembad en een beetje geshopt. We hebben ook nog even onze mail gecheckt bij de library (dit wilde helaas weer niet lukken). We zijn daarom maar weer naar het internetcafé gegaan.

Voordat we hier heen gingen zijn we bij het huis van 2001 op Sunset Lakes wezen kijken. Het adres hiervan is 2906 Sunset Retreat. We zitten nu op 2926 Sunset Blvd.

Na het zwemmen zijn we met z’n drieen in het supergrote bad gegaan en hebben vanuit het bad televisie gekeken. ’s Avonds hebben we gegeten in het familierestaurant. We hadden hier ook spareribs besteld, alleen deze waren lang niet zo lekker als bij Durango. Eigenlijk waren dit de slechtste spareribs die we ooit gegeten hadden, helaas. Verder was het familierestaurant niks veranderd en nog net zo gezellig als 3 jaar geleden. Na het eten zijn we nog even naar een giftshop geweest en hierna naar huis. Thuis hebben we nog even naar André Agassi tegen Andy Roddick gekeken. En toen was het alweer tijd om naar bed te gaan.


Temperatuur 90°F = 32,2°C