Vandaag stond Point Orlando op de International Drive op het programma. Hier zouden we een heerlijke burger gaan eten bij Johnny Rockets.

Nou deze burger smaakte weer super. Helaas hadden we net het dansen van het personeel gemist, dit was heel erg jammer, want dit was ook een beetje de reden dat we er heen gingen. Na het eten zouden we lekker gaan kijken bij FAO Schwarz, maar ook hier was deze helemaal leeg en verlaten. Waarschijnlijk is deze maatschappij falliet, dit gaan we bij thuiskomst even uitzoeken. Vorig jaar was deze winkel in San Francisco ook al gesloten.

We hebben nog even heerlijk rondgelopen in dit centrum en zijn hierna weer naar de Florida Mall gegaan. We moesten nog een souvenier kopen voor diverse mensen thuis en Romy wilde naar “Build a bear” om een eigen beer te maken. Dit hadden we namelijk die avond ervoor ook gedaan voor Charlotte.

Hierna (het was inmiddels 6.30 uur) zijn we naar de Publix gegaan voor bagels en daarna naar het huisje om ons avondeten (cup a soup met brood) te maken. Na het eten hebben we televisie gekeken en zijn naar bed gegaan. We waren moe van het shoppen de hele dag.



Temperatuur 95°F = 35,0°C