Omdat je bij Sea World de tweede dag  voor niks terug mag en wij onze toegangskaartje maandag omgezet hadden in een twee kaartje, stond voor vandaag dus weer een heerlijk dagje Sea World op het programma. We waren er om 11.15 uur en zijn meteen doorgerend naar het Sealion stadium.

Deze show was wel grappig maar minder leuk als de show in San Diego. Na afloop van deze show zijn we weer naar Shamu en de zijnen gegaan. De show van 12.30 uur was geweldig en vele malen leuker dan de show van afgelopen maandag om 2 uur.

Tijdens deze show hebben we onze broodjes genuttigd. Na deze show zijn we naar Journey to Atlantis gegaan. Het was er warm genoeg voor. De wachtrij duurde ongeveer een half uur, wat dus niet zo heel lang was. Het was weer heerlijk verfrissend en afkoelend. De foto’s die genomen worden tijdens deze atractie waren beide heel leuk, en daarom hebben we ze ook allebei genomen.

Om weer even op te drogen zijn we rond gaan lopen door het park. We zijn bij de pinquins geweest en bij de dolphin nursery.

We hebben weer een heerlijk ijsje gehaald en we zijn bij de verkoopster geweest die speciale quarters voor ons mee zou nemen. Ze had twee fotorolkokertjes vol en wilde er niks voor hebben. Het totaal aantal kwartjes was $ 12,25.

We hadden er hiervan nog 48 niet, waardoor onze verzameling nu al aardig vol begint te raken. Rond 4 uur zijn we weggegaan uit Sea World en zijn eerst terug gegaan naar het huisje. Hebben nog even lekker gezwommen en zijn voor het avondeten naar Checkers gegaan. Dit was de grootste Checkers van Amerika en ze hadden een binneneetgelegenheid. Ook hadden ze een gameroom, waar we natuurlijk even gek moesten doen. We hebben alledrie een motorrace gedaan. Sjon was 8e, Romy 6e en ik was 3e geworden. Na al dit leuks zijn we naar de Florida Mall gegaan. We hebben gewoon heerlijk in de rondte gewandeld daar. Na het shoppen zijn we weer terug gegaan naar onze heerlijke villa en zijn lekker gaan slapen.


Temperatuur 95°F = 35,0°C