Omdat het gister een hele lange en vermoeiende dag is geweest hebben we het vandaag lekker rustig aan gedaan. Eerst zijn we de fotorolletjes in gaan leveren om te laten ontwikkelen. Hierna zijn we naar de library gegaan om onze mail te checken. Helaas wilde dit niet lukken omdat Planet iets gewijzigd heeft in webmail en dit door netscape navigator niet wordt ondersteund. Omdat we toch wel heel graag onze mail wilden lezen, zijn we naar een internetcafé gegaan om daar onze mail te bekijken.

Helaas was er voor Sjon nog steeds geen cijfer bekend en dat was toch wel even balen. Verder waren er geen belangrijke mailtjes van het thuisfront. ’s Avonds hebben we in het huisje soep met brood gegeten en zijn daarna naar het Lake Buenavista Outlet Center geweest. Hier zijn we eindelijk geslaagd voor een Eastpack voor Romy en Suzan. We hebben ook maar even wat spijkerbroeken voor Sjon en Romy gekocht en hadden in totaal voor rond de 500 dollar aankopen gedaan.

We waren weer laat terug in het huisje en zijn vrijwel direct naar bed gegaan. Morgen hebben we ook een heerlijk rustdagje en gaan we lekker zwemmen in onze eigen pool en heerlijk zonnen bij de pool.


Temperatuur 96°F = 35,6°C