Voor vandaag hadden we onszelf een heerlijk dagje Sea World beloofd. We waren later vertrokken dan in eerste instantie de bedoeling was. We kwamen om 11.30 uur aan en zijn meteen naar de dolfijnenshow gegaan.

Hierna zijn we geheel tegen de planning in “Journey to Atlantis” gaan doen. Dit was geweldig en heerlijk verfrissend. Opdrogend zijn we door het park gelopen en hebben bij de haaien gekeken en bij de show van Shamu en de andere orka’s gaan kijken. Na deze geweldige show, waarin Romy heel wat wijzer is geworden omtrent de benodigde opleidingen voor orka trainster (ze is gewoon naar een trainster gestapt en heeft dit gevraagd), zijn we naar Wild Artic gegaan.

Hier kun je een ijsberen, beluga’s en walrussen zien. Het was nu al bijna etenstijd, dus zijn we op zoek gegaan naar een eetgelegenheid waar we lekker konden eten. Onderweg hier naartoe zijn we langs de dolphin nursery gelopen en hier zwom een piepklein dolfijntje van 4 weken oud in.

Na onze magen heerlijk gevuld te hebben met een hotdog en fries zijn we naar de dolphin cove gegaan om dolfijnen te aaien en aan te raken. Via de manatees zijn we naar Pet’s Ahoy gegaan. Dit is een show waarin dieren zoals; katten, honden, eenden, duiven, ratten en varkens en zelfs een stinkdier gedresseerd een stukje opvoeren.

Dit was heel leuk en grappig om te zien. Na deze show hebben we een ijsje gehaald en zijn naar de avondvoorstelling van Shamu gegaan.

Het was een geweldige dag en we hebben een hoop mooie dingen gezien. Onze toegangskaartje hebben we omgezet in een second day re-admission, zodat we donderdag nog een keer kunnen gaan. We hebben onderweg terug naar ons huisje nog een boodschap gedaan bij de Publix.


Temperatuur 94°F = 34,4°C