Vanmorgen hadden we de wekker gezet, zodat we op tijd naar Kennedy Space Center konden. Eerst hebben we ontbeten in de breakfast room. Na het ontbijt zijn we in de auto gestapt om de 11 mile naar het Kennedy Space Center te overbruggen. Dit was ongeveer 15 minuten rijden. We konden goed vooraan parkeren. We zijn meteen naar de bus gegaan en gelukkig konden we in de eerste bus instappen. Onze eerst stop was launch center 39 (observation gantry).

Dit was de vorige keer gesloten. De volgende busstop was bij Apollo / Saturn V Center. Dit was net als altijd indrukwekkend en mooi.

Romy op de crawler 

1998                                                                   2001                                                              2004

    

Helaas gingen we nog niet naar het ISSC (International Space Station Center), dit is nog steeds niet voor het publiek opengesteld na de aanslagen van 2001. Misschien is dit de volgende keer wel weer open voor het publiek. We hebben de bus terug genomen naar het Visitor Complex.

Hier hebben we rondgelopen op de Rocket Garden en zijn we bij het Center for Space Education geweest. Hierbinnen was een memorial plaquette geplaatst van alle omgekomen astronauten. Dus ook de astronauten van de verongelukte Columbia op 1 februari 2003.

Na deze hele dag met weer veel moois en indrukwekkende dingen hebben we gegeten in het restaurant bij het hotel. Hier hebben Sjon en ik “baby back ribs” genomen en deze waren heerlijk…… Met deze ribs had dit restaurant een award gewonnen en dat was heel begrijpelijk. Het restaurant heet Durango. Morgen gaan we naar onze poolhome en gaan we de rest van de vakantie relaxen en verder genieten.


Temperatuur 92°F = 33,3°C