Vandaag stond er weer een tripje naar Caladesi Island op het programma. We wilden de boot van 11.00 uur weer halen, maar helaas voer deze net voor onze neus weg. Hierdoor moesten we even wachten alvorens we naar Caladesi konden. Het was lekker weer, dus geen enkel probleem om even te wachten.

Eenmaal op het eiland aangekomen bleek al gauw dat het een stuk rustiger was dan afgelopen zaterdag. Het was duidelijk een werkdag voor de Amerikanen. Het water was weer heerlijk en Sjon en Romy waren weer naar sand dollars aan het duiken. Op een gegeven moment hebben ze een heuse zeester in het water gezien. Helaas durfde geen van tweeën het te pakken, dus ik heb het niet gezien. Om 3.30 pm werden onze stoelen en parasol weggehaald, want het was voor deze mensen het einde van hun werkdag. Dit was voor ons het teken om weg te gaan, wat we eigenlijk nog helemaal niet wilden. We hadden het nog veel te veel naar ons zin om dit mooie eiland. Het is niet voor niets Amerika’s 4e mooiste strand. Weer in het hotel aangekomen zijn we lekker gaan douchen en daarna naar Checkers gereden om wat te eten.

 


 

Verder niet veel gedaan, want morgen gaan we weer vroeg op pad naar Saint Augustine. We gaan Dunedin achter ons laten. Maar één ding weten we zeker. Als we weer gaan toeren door Florida, zit hier zeker een stop in Dunedin aan vast.


Temperatuur 92°F = 33,3°C