Na weer een heerlijk ontbijt in de lobby van het hotel hebben we onze spullen bij elkaar gezocht en zijn op pad gegaan om naar het strand van Caladesi Island te gaan.

  

We hadden de boot van 11.00 uur, je hebt een 4 uur verblijf, wat betekende dat we uiterlijk de boot van 3.30 uur p.m. terug moesten hebben. Het strand was drukker als de vorige keer, maar dat komt waarschijnlijk doordat het nu weekend was en juli. Vorige keer waren we in oktober daar. We hebben een parasol en twee ligstoelen gehuurd.

Het water was heerlijk en je zwom letterlijk tussen de vissen.

Het was zo heerlijk daar dat we ter plekke besloten om ons verblijf hier met twee nachten te verlengen en Tallahassee te laten voor wat het is. We hoorden daar zoveel negatieve reacties over, het is een echte “college-town”, waar weinig te beleven valt. En omdat we het hier zo naar ons zin hebben en wij beïnvloedbaar zijn door de mening van de Amerikanen zijn we tot dit besluit gekomen. Terug gekomen in het hotel hebben we meteen gevraagd of dit mogelijk was. Normaal gesproken mag je maar maximaal 3 nachten op een coupon, maar de manager heeft ons heel erg gematst en heeft zijn oké gegeven. We mogen 5 nachten blijven in dit hotel. We zijn ons hierna gaan douchen en tot de conclusie gekomen dat we allemaal een beetje verbrand zijn. Morgen gaan we daarom een dagje rustig doen door lekker te shoppen en te zwemmen in de pool van het hotel. Na het douchen hebben we gegeten bij de McDonalds en hebben boodschappen gedaan bij Publix. Teruggekomen in het hotel hebben we het einde van de wedstrijd gezien van de Yankees tegen de Boston Red Sox. Ze hebben helaas verloren met 10 tegen 11.



Temperatuur 96°F = 35,6°C