We waren rond 13.15 uur aangekomen in Clearwater Beach. Onze eerste indruk was niet positief. Veel te toeristisch. Het hotel van onze keuze Best Western, had al geen kamers meer. We zijn hierop naar de Quality Inn gegaan en daar hadden ze nog één kamer. Deze zou voor aankomende nacht $ 129,-- kosten en voor de nacht erna (vanwege het weekend) $ 159,--. We hebben een kamer geboekt voor 2 nachten en konden helaas nog niet onze kamer in. We hebben wat gegeten bij de IHOP en ook daarna konden we niet de kamer in. Omdat we graag naar Caladesi Island willen gingen we vast die kant op om te kijken waar het zat en hoe we er komen moesten. Onderweg daar naar toe, kwamen we langs een Holliday Inn Express. We overlegden met elkaar en besloten om te informeren of er voor zaterdag kamers genoeg vrij waren, zodat we niet al heel vroeg naar Tallahassee hoefden. Bij binnenkomst maakte het hotel een hele positieve indruk op ons. En het feit dat je vrij internet op iedere kamer hebt en dus gewoon je laptop kan aansluiten, maakte het er nog beter op. Er waren kamers genoeg vrij op zaterdag en het meisje van de frontdesk was erg behulpzaam en aardig. Weer terug in de auto om door te rijden naar Caladesi Island besloten we om te kijken of we de tweede nacht op Clearwater Beach konden cancelen om 3 nachten in het Holiday Inn hotel te blijven, dit was niet alleen stukken goedkoper, maar ook veel leuker dan wat we tot nu toe hadden gezien van Clearwater Beach. Na verloop van tijd kwamen we bij de brug die ik nog in mijn herinnering had zitten voor naar Caladesi Island en toen kwamen we erachter dat we nog nooit in Clearwater Beach waren geweest en dat dit dus in onze gedachten een grote denkfout was. We zijn snel terug gegaan naar het hotel en gelukkig konden we die tweede nacht zonder problemen cancelen. De ene nacht die we wel zouden verblijven zouden we lekker aan het strand gaan liggen en genieten van het mooie weer.

Het strand was niet zo heel veel bijzonders, er lag veel wier en schelpen in het begin en ook het zeewater was een stuk kouder als dat bij Key Largo. We zijn daarom maar bij het zwembad gaan zitten en dat was beter.

We hebben broodjes met cup a soup op onze kamer gegeten en zijn ’s avonds nog even de winkeltjes wezen kijken. Hierna zijn we op onze kamer televisie gaan kijken en weer vroeg gaan slapen.

 

Temperatuur 94°F = 34,4°C