Na weer een heerlijk ontbijt, zijn we bij Walmart wezen shoppen. Gelukkig was het droog en hadden we weer het mooie weer wat we van Florida gewend zijn. We hebben een paar cd’s gekocht en wat eten voor tussen de middag. Dit eten hebben we in ons hotelkamer genuttigd. Tijdens het lunchen kwam er ineens een oordovend lawaai. Wat bleek, het brandalarm ging af. We zijn via de trappen naar de lobby gelopen, waar na verloop van tijd de brandweer met toeters en bellen aan kwam racen.

Gelukkig bleek het vals alarm en konden we weer terug naar onze kamers. Na de lunch zijn we naar Sanibel Island gereden om daar lekker aan het strand te kijken en gewoon te genieten van dit hele mooie eiland.

 

 

 

We hebben een half uurtje heerlijk in de zon gezeten aan het strand. Hierna gingen we op weg naar een supermarkt op Sanibel Island. Onderweg hierheen moesten we wachten voor een overstekende schildpad. Deze was zo traag dat hij geholpen moest worden door één van de bewoners. Deze mevrouw pakte de schilpad op en zette hem aan de overkant, daar waar de schildpad onderweg naar toe was.

Na dit heerlijke uitje naar Sanibel Island zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben al onze was weggewerkt. Romy en ik hadden nepnagels gekocht en deze opgedaan. Maar deze waren zo groot dat we er niks mee konden doen en daarom ze er maar snel weer afgehaald. Verder hebben we een beetje televisie gekeken en gehangen op onze kamer.

 

 

Temperatuur 92°F = 33,3°C