Vanmorgen hebben we heerlijk ontbeten in de lobby van het hotel. Hierna zijn we op pad gegaan om naar de baseball wedstrijd te kijken in St. Petersburg.

VS

De Tampa Bay Devil Rays tegen de New York Yankees. Onderweg hebben we weer een heleboel regen gehad.

Het zijn hier geen kleine buien zoals in Nederland, maar hele emmers tegelijk. In St. Petersburg moesten we op een gegeven moment door een straatje, deze stond helemaal blank.

Tropicana Field hadden we heel snel gevonden en ook onze kaartjes hadden we snel gehaald. We hadden broodjes en drinken bij ons. Helaas mocht dit niet mee naar binnen, dus Sjon moest dit weer terug brengen naar de auto. Romy en ik gingen vast naar binnen naar onze zitplaatsen. De eerste aanblik was geweldig. Onze plaatsen hadden we ook heel snel gevonden en het duurde niet lang of Sjon kwam er ook bij. Voor de wedstrijd waren de Yankees aan het trainen en heel af en toe gooiden ze een echte officiële bal het publiek in. Helaas hadden wij geen geluk.

Toen de wedstrijd zou gaan beginnen, kwam Don naar ons toe (dit is een man die op de tribune alle kaartjes controleerde en er voor zorgde dat alles goed geordend en geregeld ging. Hij had twee wedstrijdballen en gaf er één aan Romy. Deze waren door de Rays aan hem gegeven. Romy was helemaal in de zevende hemel.

 


 

De wedstrijd was wat minder spectaculair, maar de Yankees wonnen met 4 tegen 2. Niet dat ons dat deerde dat de wedstrijd niet zo spectaculair was, want het hele gebeuren was gewoon geweldig om een keer meegemaakt te hebben. De terugweg was het gelukkig droog, dus dat reed een stuk prettiger.

 

Temperatuur 83°F = 28,3°C