Na een lekker ontbijt, zijn we langs de library gegaan om onze mail te checken en langs de Publix om wat broodjes voor onderweg te kopen.

Onderweg naar Fort Myers Beach besloten we om niet in de Everglades te stoppen, maar om meteen door te rijden. Dit was achteraf maar goed ook, want we waren ongeveer bij Naples toen begon het te regenen en niet zo’n beetje ook. Ze draaiden boven alle kranen ver open. Het hotel dat we op het oog hadden op Fort Myers Beach had alleen kamers voor 2 personen op een coupon, en zonder coupon kwam het op $ 119,-- excl. Tax. Dit vonden we te duur en na een goed overleg hebben we er voor gekozen om niet op Fort Myers Beach iets te zoeken, maar in Fort Myers zelf. We hebben gekozen voor een Best Western.

  

 

 


 

Deze heeft ook complimentary breakfast en zit vlak bij de grote uitvalswegen van Fort Myers. Dit is perfect voor ons doel, want we gaan morgen naar st. Petersburg voor een baseballgame. De dag daarna willen we naar Sanibel Island en de dag daarna gaan we Fort Myers al weer achter ons laten. We hebben het hotel voor 3 nachten geboekt en nu is de prijs $ 59,95 excl. Tax. Dat scheelt maar een heel klein beetje. Maar net genoeg om meer te genieten van al het moois wat Amerika te bieden heeft. We zijn nadat we onze spullen naar onze kamers gebracht hebben naar een shoppingmall geweest.

Dit was een leuk uitje, want echt warm was het niet (ahum) Door de hoeveelheid regen was het iets afgekoeld. Wij vonden het inmiddels koud……….77°F = 25°C. In Nederland zouden we blij met deze temperatuur zijn geweest.

 

Temperatuur 91°F = 32,8°C