Omdat er voor vanmiddag laat ons snorkeltripje op de planning stond hebben we vanmorgen alleen even een onderwatercamera gehaald bij de Publix. Na de lunch zijn we bij het zwembad gaan zitten en hebben genoten van het heerlijke weer. Rond 3 uur zijn we naar onze kamer gegaan om even bij te komen en ons voor te bereiden op het snorkelen. 

 

 

Om 5.00 p.m. zijn we naar de catamaran gegaan om te wachten tot we aan boord konden gaan. We zouden heen varen en terug zeilen. De tocht erheen was prima verlopen.

Eindelijk was het zover, we mochten het water in. Ik ging als eerste. En wat ik zag was geweldig. Ik heb heel veel foto’s genomen en ik hoop dat ze gelukt zijn.

We hebben hele mooie vissen gezien, maar ook barracuda’s. Op een gegeven moment gingen we weer aan boord om even uit te rusten.

En nog geen 3 minuten later moest iedereen aan boord komen vanwege een naderende storm. Helaas werd het zeilen niks meer door deze storm. We varen snel terug naar de haven van Key Largo. Onderweg krijgen we een flinke regenbui op onze hoofden.

Het varen was wat wilder, maar evengoed nog steeds geweldig. Om onze lichamen te beschermen tegen de striemende regen krijgen we handdoeken om voor ons te houden. We vonden het snorkelen zo leuk dat we zeker weten dat we dit nog een keer gaan doen. Terug gekomen in het hotel zijn we lekker in bad gegaan om al het zoute water af te spoelen.

Hierna moesten we nog eten, dus zijn we naar de Burger King aan de overkant van de US 1 gereden om een burger te eten. Hierna zijn we in ons hotel in bed naar de televisie gekeken. Morgen gaan we naar Fort Myers.

 

Temperatuur 97°F = 36,1°C