Vanmorgen zijn we nadat we boodschappen gedaan hebben bij Winn-Dixie terug gereden naar Key Largo.

Hier gaan we twee nachten doorbrengen. We hebben een lekkere chocolate sponge cake gekocht voor Romy haar verjaardag. Deze wilden we in het hotel op Key Largo gaan eten. De rit terug was prima. We zijn op marathon Key gestopt bij een library om onze mail te controleren.

We hadden nog geen reactie gehad van de mensen thuis. We waren redelijk bijtijds in ons hotel op Key Largo. Gelukkig konden we meteen inchecken en onze spullen naar onze kamer brengen. We hebben eerst een heerlijk stukje cake gegeten.

Omdat het erg warm was zijn we gaan zwemmen. Na het zwemmen hebben we ons opgefrist en zijn naar de Publix gereden. We hadden nog geen broodjes voor morgen. Romy dook snel voorin in de auto, waardoor ik op de achterbank plaats moest nemen. Ook hier was een library en we hebben nog even snel gekeken of er nu wel een reactie was van het thuisfront. Gelukkig was dit er nu wel en hoorden we dat het in Nederland noodweer was met hagel en zware windstoten.

’s Avonds hebben we in de Pizzahut gegeten. We hebben een pizza die groot genoeg was voor drie personen besteld. We kregen deze niet eens op, zo groot was deze. We hebben weer 3 spatjes regen gehad, het is het noemen niet eens waard. Terug aangekomen in het hotel hebben we een snorkeltripje voor de volgende dag gereserveerd en zijn op de kamer televisie gaan kijken.

 

Temperatuur 94°F = 34,4°C