Romy wordt vandaag 13 jaar!

’s Morgens zijn we na het ontbijt in de auto gestapt om de lange rit naar Key West aan te vangen. We zijn via de I 95 South en daarna Highway 1 South gereden. Onderweg hebben we wel 3 spatjes regen gehad. Het is dat er geen auto in de buurt was anders zouden we gedacht hebben dat er iemand aan het sproeien was. De rit verliep voorspoedig en we schoten flink op. Op een tankbeurt en wat halen bij Dunkin Donuts na zijn we aan één stuk door naar Key Largo gereden. We hebben stilgestaan voor de zelfde brug waar we 3 jaar geleden ook voor stilgestaan hebben. Hier hebben Sjon en ik van plek gewisseld en ben ik verder gaan rijden.

   

Op Key Largo hebben we eerst de Best Western bekeken. Deze viel heel erg tegen en besloten we dus om hier niet te boeken. De Ramada Limited was wel heel mooi. Hier hebben we voor de zondag 18 juli vast geboekt. De zaterdag zou op $ 139,-- excl. Tax komen. We wilden eerst kijken of het op Key West dan wel goedkoper kon……. Nou niks was minder waar, het was nog een geluk dat we überhaupt een hotel konden krijgen. Dit is de Best Western Hibiscus Inn geworden voor het leuke prijsje van $ 179,-- excl. Tax. Eerst wilden we verder kijken, maar na ongeveer een half uur kwamen we erachter dat we dit hotel maar snel moesten nemen, anders zouden we helemaal mis grijpen. In onze hotelkamer hebben we naar de Ramada gebeld om snel voor de zaterdag bij te boeken. Hierna zijn we door Key West heengelopen, we hebben een hoop dingen meer gezien dan de vorige keer. Wel hebben we weer gegeten bij Denny’s. Romy kreeg voor haar verjaardag een sundae ijsje.

We zijn bij het meest zuidelijkste puntje van Amerika geweest en ook hebben we Sloppy Joe’s gezien. Op de terugweg hebben we een heerlijke Frappuccino gedronken bij Starbucks. Bij het hotel aangekomen hebben we nog even heerlijk gezwommen en naar de top 100 most beautiful love songs gekeken op CMT.

 

Temperatuur 94°F = 34,4°C