Vandaag stond onze eerste trip op de planning. Deze zou ons richting Miami brengen aan de Oostkust. De route die ik uitgezocht had was de 528 East (Beeline Expressway), dit is de tollweg richting Kennedy Space Center.

 

Vlakbij de Oostkust aangekomen gingen we de I 95 South richting Miami. We hadden een Ramada Inn hotel in gedachten in het plaatsje Boca Raton. Bij dit hotel aangekomen vonden we het helemaal niks. Hier waren we het snel over eens. Dit hotel moest het niet worden. We hadden bij de McDonalds een roomsaver.com boekje gepakt en deze hebben we doorgebladerd. We vonden een BW in Boca Raton vlakbij het strand. We zijn hier naartoe gereden en deze zag er redelijk uit. We hebben ons laten pre-inchecken en zijn toen naar het strand gereden.

 


 

Het water was heerlijk en het briesje aan het strand ook. Rond drie uur mochten we ons hotel in. Hiervoor hebben we boodschappen gedaan. We hadden voor ’s avonds macaroni and cheese meegenomen. Sjon en Romy plain en ik met broccoli. Ik vond het wel te eten, maar Romy en Sjon vonden het niet lekker. Sjon heeft daarom ook afgegeten met dry roasted pinda’s van Planters. Voor het eten hebben we gezwommen in het zwembad van het hotel. Verder was er hier niet zo heel veel te doen. We gaan morgen ook snel op pad naar Key West.

 

Temperatuur  96°F = 35,6°C