Vanmorgen waren we redelijk bijtijds wakker. We hebben eerst even alles gereorganiseerd zodat we meer overzicht hadden. Hierna hebben we lekker ontbeten in de lobby van het hotel.

We hebben gevraagd of we de voucher welke voor het eind van de vakantie is nu vast mochten inwisselen. De manager moest hiervoor contact opnemen met een ander kantoor. In de tussentijd zijn wij naar de 192 gereden om bij Walmart te kijken voor een Gameboy Advanced voor Romy.

 

We zijn hiervoor geslaagd en ze heeft Pokemon Saphire. Nu zijn we terug gereden naar het hotel want om 11.00 uur was de check-out time. Als we nou niet konden blijven op de voucher en het hotel zelf te duur is dan moeten we eruit. We konden de voucher niet inwisselen, maar we kregen wel discount op de huur van de kamer. We konden ook onze eigen kamer houden, dus besloten we om nog een nacht te blijven. We hebben op onze kamer broodjes gesmeerd voor tussen de middag en zijn toen gaan kijken naar Crescent Lakes (het park waar we geplaatst zijn door Orlando Pool Homes). Dit park is in de middle of nowhere en we zijn naar de Key Pick-up gegaan om te vragen of we op een ander park geplaatst konden worden. De meiden van dat kantoor beloofden dat ze hun best gingen doen en zouden een belletje geven naar het hotel. Hierna zijn we naar de Library gegaan om onze mail te checken en om boodschappen te doen bij Publix. Onderweg naar het hotel hebben we bij McDonalds een Roomsaver.com boekje gepakt. In het hotel hebben we heel even gelezen en gerust. Voor het avondeten zijn we naar Hardee’s gereden, dit is een broertje van Carl’s jr. We hebben hier een heerlijke hamburger gegeten. Na het eten zijn we lekker wezen shoppen in de Florida Mall.

 

We waren om 9.15 uur p.m. weer terug in het hotel en we hadden een belbericht. We zijn nu geplaatst op een park vlakbij Splendid China.

 

Temperatuur 100°F = 37,8°C