Vanmorgen hebben we eerst eens lekker uitgeslapen. Na het ontbijt hebben we een klein beetje vast wat spullen bij elkaar gezocht en zijn we op pad gegaan.

Onze eerste stop was Jo-Ann om hier nog even wat laatste scrapspullen te zoeken.

Bij JoAnn

We vonden 2 cartridges voor de Cricut, na die les kijk je er echt op een hele andere manier naar. Na Jo-Ann zijn we doorgereden naar de Mall at Millenia voor Romy. Zij wilde graag nog even bij Abercrombie & Fitch kijken voor wat kleding en is hier ook goed voor geslaagd.

Mall at Millenia  in de Mall at Millenia

Ook hebben we bij een cd winkel dvd’s voor Romy gekocht. Inmiddels was het lunchtijd en hebben Sjon en ik bij Firehouse subs een broodje gehaald en heeft Romy een smoothie genomen.

lekker broodje  ijsje

Na de lunch zijn we richting Posner Park gereden om daar bij Michaels te zoeken naar een bepaalde cartridge voor de Cricut. Helaas ook hier hadden ze hem niet en vertrokken we met lege handen. Ook hebben we nog bij Books a Million gekeken en ook hier konden we niets vinden. Volgende keer hopelijk meer geluk aan deze kant van Orlando. We hadden nog één stop te doen en dat was Walmart. Maar we besloten om eerst naar huis te gaan en het inchecken in orde te maken en vast in te pakken. Dan konden we vanavond voor het eten of na het eten nog even bij Walmart naar binnen. Het inchecken is gelukt, alleen hadden ze mij vanwege mijn andere achternaam weer van onze gezamenlijke confirmation gehaald. Het is wel even schrikken als je één persoon mist bij het inchecken. Maar goed, we zijn alle drie ingecheckt voor de vlucht naar huis morgen. Nadat we het grootste gedeelte hebben ingepakt zijn we richting Chili’s gereden voor het avondeten. Het was een andere Chili’s als waar we normaal eten en het was er behoorlijk druk. We moesten ongeveer een kwartier wachten voordat we aan tafel konden.

Chilis

lol bij Chilis

Het eten was super lekker en we hebben zelfs een dessert genomen. Na het eten zijn we naar Walmart gereden en hebben daar nog het één en ander van onze boodschappenlijst gehaald. Zo hebben we voor Geertje een cd gevonden, voor Charlotte badslippers in 2 verschillende maten, ook voor Charlotte en Petra chocoladedruppels. En voor onszelf natuurlijk ook nog het één en ander voor in de voorraad. Terug gekomen in ons huis hebben we nog het één en ander ingepakt en werd het tijd om onze bedden op te zoeken. Morgen hoeven we gelukkig niet belachelijk vroeg ons bed uit, want we vertrekken pas rond 2 uur. Maar we moeten natuurlijk wel op tijd het huis verlaten. Over het huis gesproken, dit ligt op een hele andere plek in Kissimmee dan we gewend waren en eigenlijk bevalt deze lokatie ons veel beter als de andere lokaties. Het is een goede uitvalsbasis voor alle dingen die wij graag bezoeken en we hebben veel dichtbij. De volgende keer dat we weer hier zijn zullen we zeker kijken of dit huis beschikbaar is.