Vanmorgen moesten we al vroeg op Schiphol zijn want Romy is vandaag vertrokken voor bijna 2 maanden naar Florida waar ze op een ranch gaat werken, waar ze dressuurpaarden aan het trainen zijn voor een in Amerika belangrijke wedstrijd.

Haar vliegtuig zou om kwart over 8 vertrekken richting Newark (bij New York) en moest ze dus eigenlijk om kwart over 5 al op Schiphol zijn.

Onderweg naar de incheckbalie

We waren er om 6 uur en dat ging ook prima.

Romy aan het inchecken

Nadat we Romy hadden uitgezwaaid zijn we omdat het half 7 was toch nog maar even naar huis gegaan. Voor de liefhebbers, op deze ranch gaat ze werken. We wilden namelijk vandaag ook onze eigen vliegtuig spotten waar we aanstaande vrijdag mee via Chicago naar Washington vliegen (nee, niet via Keulen naar Parijs). De tickets waren gratis en dan heb je weinig te kiezen he. Rond kwart over 9 zijn we wederom naar Schiphol gereden om dan nu inderdaad de UA 909 te spotten (hoezo verslaafd). De UA 909 zou om 10.00 uur vertrekken en we wisten voordat we er waren dat hij al 6 minuten vertraging had. We waren om 10 uur op het panoramadek .

United komt langs

Het weer was zwaar bewolkt, maar gelukkig bleef het droog. Om kwart over 10 zagen we de staartvleugel van de United boven de gebouwen uit komen ten teken dat het toestel er aan kwam. Omdat de vliegtuigen vertrokken vanaf de Aalsmeerbaan en de Kaagbaan moesten we even kijken welke baan het werd. Het vliegtuig reed richting de Kaagbaan, dus moesten we snel naar de andere kant lopen. Gelukkig had het toestel nog een paar vertrekkerde toestellen voor zich, waardoor we ruim op tijd op de juiste plek waren.

Daar gaat ie

Nadat we het toestel hebben zien vertrekken en tegen elkaar gezegd hadden, over 5 dagen zitten we erin, zijn we weer de warmte op gaan zoeken. We hebben even over de plaza gelopen en zijn toen terug gelopen naar de auto. Zoals reeds vermeld vertrekken we over 5 dagen ook richting de USA. In Washington gaan we in ieder geval een bezoek brengen aan het Capitol (met dank aan Robert-Jan). De kaartjes hebben we gereserveerd. Verder zijn we al begonnen met inpakken, dus het schiet lekker op. Er was nog een leuke foto vanaf het platform gemaakt van het toestel naar Washington. UA125