We zijn gisteravond vroeg naar bed gegaan, want om 3.30 uur moesten we ons bed uit om naar het vliegveld te gaan. We moesten om 5.00 uur op LAX zijn, want ons vliegtuig naar Washington zou om 8.00 uur vertrekken. Bij het inchecken kregen we voor beide vluchten de plaatsbewijzen. Op de vlucht van Los Angeles naar Washington hadden we plaatsen bij het raam, het was een Boeing 747-400. Dit betekende 3 stoelen bij het raam. We zaten heel krap, hadden geen eigen televisiescherm. Deze vlucht was niet fijn.

We zouden voor de vlucht naar Amsterdam geen raamplaatsen hebben, maar zogenaamde aisleseat. Op LAX heb ik gevraagd of ik andere plaatsen kon krijgen, zogenaamde windowseats. Dit kon gelukkig en eenmaal in het vliegtuig bleek dat we een klasse waren geupgrade. Dit betekende voor Sjon meer beenruimte en daardoor comfortabeler zitten.

Helaas werkte op deze vlucht het informatiesysteem niet. Het was een hele fijne vlucht, maar liever hadden we hem niet gedaan, want dat zou betekenen dat we nog in Amerika zouden zijn.

We willen graag terug naar Amerika en zullen dat ook wel gaan doen.


Temperatuur Amerika 30,6 graden Celcius
Temperatuur Amsterdam 23,5 graden Celcius