Na heerlijk te hebben geslapen, zijn we weer vroeg met de shuttlebus naar Disney gegaan. Vandaag zouden we het California Adventurepark gaan doen. Daar om 9.30 uur binnen te zijn gekomen, bleken de attracties pas om 10.00 uur open te gaan. We wilden graag de grizzly river run doen, dus daar stonden we te wachten. Eindelijk 10.00 uur, deed de attractie het nog niet, er was een technisch probleem. Dan maar een fast pass gehaald en verder kijken.

 

Romy in Adventurepark van Disney

 

 

Het bleek een park te zijn met veel heftige dingen en daar houden wij niet zo van. Maar ja het kon ook niet anders dit park is pas 2 jaar oud.

Het is gebouwd op de vroegere parkeerplaatsen van Disney. We waren in dit park heel snel uitgekeken.

Even terug naar Disneyland Park om daar even wat kerst inkopen te doen. Hierna zijn we terug gegaan naar het hotel, even snel boodschappen gedaan en weer in het zwembad gedoken. We hoorden in Disney dat er op dit moment een hittegolf in California is. Zo’n duik in de pool is dan zeer aangenaam. ’s Avonds hebben we bij Carl’s jr gegeten. Ik had een chili cheese fries genomen en dat was lekker, alleen erg spicey. We zijn in onze hotelkamer gebleven om lekker te relaxen. Morgen gaan we later naar Disney om het vuurwerk te bekijken, wat we daarvoor gaan doen is nog niet bekend.


Temperatuur 34,4 graden Celcius