’s Morgens hebben we eerst in het hotel ontbeten, dit zat bij de prijs inbegrepen en dat laten wij natuurlijk niet aan onze neus voorbijgaan.

 

Om precies 11.00 uur zijn we uitgecheckt en richting Anaheim gereden. We waren daar om 12.00 uur en gelukkig was er een kamer vrij, waar we in konden. Dit bleek een rokerskamer te zijn, het meurde niet normaal meer. Maar ja we konden in een kamer, dus we mochten niet klagen. Nadat we alle spullen hadden uitgeladen, hebben we bij de frontdesk gevraagd naar een shoppingmall.
Eerst zijn we naar Wall Mart gegaan en daarna naar de shoppingmall. Dit was een hele leuke shoppingmall, echt zoals het hoort in Amerika. We vonden hier Smokey, dit is een pluche kat die heel veel op onze pers van vroeger lijkt. We hadden hem in Londen al eens gevonden, maar daar kwam hij omgerekend op FL 65,00 en hier kwam hij omgerekend op FL 20,00. Dus deze hebben we meteen gekocht. Verder gewoon lekker gelopen door de shoppingmall.

                     

We hebben een lekkere frappucino met een chocolate chip cookie (welke een complete maaltijd bleek te zijn) gehaald bij Starbucks. Hierna zijn we weer naar het hotel gegaan en hebben televisie gekeken.


Temperatuur 30,0 graden Celcius