We hadden verwacht vanmorgen wat later uit ons bed te komen omdat we er gister naar verhouding vrij laat in lagen. Maar niks was minder waar, we waren gewoon vroeg wakker. We hebben eerst boodschappen gedaan en toen in de hotelkamer brood gemaakt voor tussen de middag. We hebben de tickets voor de Monterey Bay Sea Aquarium in het hotel gekocht, dit bleek later een hele goede zet te zijn geweest, want voor de kaart verkoop stond een rij van zeker een uur. Voordat we op de bus gestapt zijn naar het aquarium, zijn we eerst naar de bibliotheek geweest om onze e-mail enz te checken.
Er gaat een free bus naar het aquarium en daar zijn we op gestapt. Het was een ritje van ongeveer 15 minuten.

 


 

Van het aquarium hadden we ons iets meer voorgesteld, het viel een beetje tegen. Er zwommen 3 zeeotters en dat is toch hun trekpleister.

Nadat we alles in het aquarium gezien hadden zijn we met de bus terug naar het hotel gegaan en daar hebben we gevraagd of er nog andere shoppingmalls waren dan het Del Monte Center. Dit was het geval en er was er een vlakbij het aquarium The American Tin Cannery een outletcenter. Hier zijn we met de auto naar toe gereden en hebben hier gewinkeld. We hebben Nike’s gekocht voor Sjon en Romy. Ook hebben we wat kleren voor Romy gekocht. En een pakje voor de baby. ’s Avonds hebben we gegeten bij Denny’s en dit was een Denny’s waar ik nooit meer ga eten. De broodjes van de hamburgers waren gewoon te vet om vast te houden.


Temperatuur 20,1 graden Celcius