’s Morgens waren we vroeg wakker, zijn wel tot later in bed blijven liggen. Om 8.00 uur zijn we bij Denny’s gaan ontbijten. Romy en ik hadden pancakes en Sjon had scrambeled eggs. Hierna zijn we San Francisco gaan verkennen.

In Fisherman’s Warff was nog niks open, dus zijn we met de cable car naar downtown San Francisco gegaan.

 


 

Hier hebben we het hotel waar wij de vorige keer (in 1998) verbleven opgezocht. Het hotel staat er nog wel, alleen is de naam veranderd. The Disney Store had niks van onze gading en na nog een beetje rondgelopen te hebben zijn we met de cable car weer naar Fisherman’s Warff gegaan. Daar vandaan hebben we een poging gedaan om richting de Golden Gate Bridge te lopen. Onderweg hebben we bagels gekocht bij Safeway en opgegeten. Op een gegeven moment liepen we langs een sportveldje waar een man met een rugby bal aan het gooien was. Zo aardig als de Amerikanen zijn vroeg hij of Romy en Sjon mee wilden doen, wat zij natuurlijk graag wilden.

 


Zij hebben een hele tijd gezellig lopen overgooien. De Golden Gate Bridge was nog te ver om te lopen, dus besloten we om maar terug te lopen. We hebben even wat spullen weggebracht naar het hotel. Hierna zijn we naar Safeway gegaan voor ons avondeten en ons ontbijt. Ook hebben we sweaters gekocht voor ons drieën bij Walgreens.


Temperatuur 33 graden Celcius