De laatste dag, nou ja dag. We zijn vroeg ons bed uitgekomen, want we moesten tussen 7.00 en 8.00 op het vliegveld zijn. Hiervoor moesten we nog onze huissleutel inleveren, de huurauto wegbrengen en naar McCoy gebracht worden.

Op het vliegveld Kijken op het informatiebord

Maar we hebben het gered. Omdat we nog niet ontbeten hadden hebben we nadat we ingecheckt waren het ontbijt gehaald. Om 10.05 zou ons vliegtuig vertrekken vanaf gate 48. Vluchtnummer 1516 van United. Na het ontbijt zijn we met de monorail naar de gate gegaan.

We waren op tijd bij de gate en het vliegtuig vertrok op tijd. Rond half 1 waren we op Dulles airport aangekomen. Het volgende vliegtuig vertrok pas om 18.00 uur, dus we hadden tijd genoeg om wat te eten bij de Burger King en wat rond te lopen.

En natuurlijk een sigaretje roken voor de rokers onder ons. Vlak voor vertrek hebben we nog een heerlijk ijsje gehaald en deze bij de gate (D7) opgegeten.

Ook deze vlucht verliep voorspoedig en waren we rond half 7 veilig en wel weer in Nederland aangekomen.

Ook deze vakantie was weer helemaal super geweldig en Sjon en ik hadden al bedacht dat we nog een keer naar Amerika willen. Dus nu gaan we hard sparen......