Ook voor vandaag staat er niets op de planning. Deze laatste dag wordt gebruikt om in te pakken. Terwijl Hilly en ik aan het inpakken waren, liepen de heren te filmen en was Romy aan het zwemmen.

beetje filmen nog meer filmen

Na bijna alles te hebben ingepakt wilden we er even uit. We besloten om wat rond te rijden door de omgeving en dan kom je mooie huizen tegen.

Zo mooi, dat Romy zelfs op een gegeven moment zegt: "Koop dan een huis". Ja, zij zag het wel zitten zo'n huis met een eigen zwembad en dicht bij de orka's. Ze wil namelijk later orkatrainster worden. Ze hebben in ieder geval een straat naar mij genoemd die Amerikanen.

Op een gegeven moment kwamen we een reclamebord tegen van Simka's Sweets. Een nieuw geopende ijsrestaurant. Nou wij hadden wel zin in een ijsje.

 

 

 

 

Uit de lijst met mogelijkheden hebben we er één uitgezocht waarvan de naam wel aantrekkelijk klonk. En daar was ook alles mee gezegd. Het was ijs met daarin chocoladebrokjes met pindakaas en als iets niet samengaat is het ijs met pindakaas. Maar goed, we hebben hem opgegeten en zijn toen weer verder gereden om vervolgens weer bij ons huis aan te komen. Hier nog even verder ingepakt en genoten van het Floridaase weer en omgeving. Morgen hebben we weinig tijd want moeten we onze huurauto inleveren bij Alamo en naar het vliegveld.