Zoals gezegd was het vandaag een rustdag. Nou ja, rustdag.....een beetje shoppen aan de International Drive een hamburgertje eten bij Johnny Rockets en 's middags een partijtje minigolfen aan de 192 bij Bonanza Golf.

 


 

Johnny Rockets is een jaren 50 fastfoodrestaurant waar ze heerlijke muziek draaien en het personeel op bepaalde momenten alles laat liggen en gaat dansen op de muziek. We hadden tijdens de grote tour in Los Angeles in 1998 ook bij Johnny Rockets geluncht en destijds mazzel dat ze net op dat moment begonnen te dansen. Nu zaten we er al een tijdje en helaas geen dansen. Maar wij brutale Nederlanders hebben er gewoon om gevraagd. En zo welwillend als de Amerikanen zijn werd er voor ons gedanst op Stayin' Alive van de Bee Gees.

Onderweg terug naar huis reden we langs Bonanza Golf en spontaan besloten we om een spelletje minigolf te spelen. Het was heel leuk en gezellig. De winnaar was Hilly met 50 punten, op de tweede plaats was geeindigd Dirk met 54 punten, op de voet gevolgd door Romy met 55 punten en een gedeelde vierde plaats was voor Sjon en mij, namelijk 60 punten.

Omdat we zelf de temperatuur van het zwembadwater konden regelen, was het water zo aangenaam dat het bijna een warm bad. We hebben hierbij lekker een budweiser en een soort breezer gedronken. Dit was echt lekker ontspannend en supergeweldig.

Morgen gaan Sjon, Romy en ik naar Epcot en blijven Dirk en Hilly bij het huis. Zij hebben niet zoveel zin in Disney.