Pff vanmorgen was het echt veel te laat dat we eruit waren. Namelijk 10 uur pas, of nee toch niet, we hebben vakantie en dan mag je best een keer laat uit bed komen.

Op de campground

Na het ontbijt zijn Romy en Brian nog een keer terug gelopen naar de Mall. Romy wilde graag nog even kijken bij Abercrombie voor wat nieuwe kleren. We hadden afgesproken dat zij om 3 uur weer bij de camper zouden zijn. Mijn vader, mijn moeder, Sjon en ik zijn een klein rondje gaan lopen door de haven van Anchorage en hebben naar de vissers gekeken. We hadden nog niet genoeg zalm gezien.

Rode klaver in hartvorm

Tijdens het wandelen kwamen we langs de ULU factory, dit is een minifabriekje waar ze ULU messen maken. Deze messen zijn handig voor het fijnhakken van bijvoorbeeld uien, maar ook andere groenten. Het was wel even interessant om te zien hoe dit nou gemaakt wordt. Na het wandelen hebben we geluncht met de restjes en zijn nog een beetje verder gaan inpakken. Om kwart voor 3 waren Romy en Brian terug en nadat we gezien hadden wat ze had gekocht hebben we de camper losgekoppeld en zijn eerst naar Old Navy gereden. Mijn vader wilde toch ook nog nieuwe spijkerbroeken. Gelukkig is hij niet zo heel moeilijk en supersnel klaar. Hierna zijn we richting Olive Garden gereden, hier zouden we vanavond gaan eten.

Olive Garden

We wilden een plaatsje reserveren voor vanavond, maar helaas ze deden niet aan reserveren. Omdat het op dat moment nog te vroeg was om te eten, besloten we om de camper ergens te parkeren en ieder even zijn eigen ding te doen en om kwart over 5 weer bij de camper af te spreken. Sjon en ik zijn naar Petsmart geweest en hebben hier naar de katten gekeken, maar ook naar de hondendagverblijf. Hier kun je ’s morgens je hond heen brengen en ’s avonds weer ophalen. Zo is hij dan niet de hele dag alleen. Was best leuk om te zien hoe de honden reageren als hun baasje hun weer op komt halen. De ene hond is helemaal wild en de ander blijft voor het raam staan kijken. Na dit leuke intermezzo hebben we een ijsje bij Marble Slab Creamery gehaald. Bij deze ijssalon kies je een smaakjesijs en daar doe je vervolgens zelf je ingrediënten door heen. Wij hadden samen één ijsje gekozen en hadden hier stukjes snicker, stukjes crunch en stukjes koekdeeg door heen laten mengen. Dit is dus een soort Ben & Jerry’s, maar dan je eigen smaak.

lekker ijsje

Om kwart over 5 was iedereen weer bij de camper en zijn we naar Olive Garden gereden. Hier kregen we een pieper en te horen dat het ongeveer 30 minuten zou duren. Dit was het ook ruim, maar het was lekker weer en buiten zitten wachten was niet zo’n ramp.

3 generaties

We hadden een prima tafel en ook het eten smaakte weer heerlijk.

heerlijke salade  menu1

menu2  menu3

Omdat Sjon en ik hadden verteld over onze lekkere ijsje, wilden de anderen dit uiteraard ook even proberen. Dus het toetje hebben we niet bij Olive Garden gegeten, maar bij de ijssalon. Hierna werd het tijd om weer naar de campground te gaan. Gelukkig weten we nu ook de kruipdoor, sluipdoor weggetjes, dus dat was zonder veel vertraging gelukt. Brian is vast begonnen met het inpakken van zijn koffer en morgen gaan we de rest doen. Verder gaan we morgen de camper opruimen en schoonmaken, want uiterlijk om 3 uur moet deze weer bij de verhuurder terug zijn. Vannacht dus onze laatste nacht in de camper.