We konden vanmorgen maar moeilijk wakker worden, waardoor het dus al na 9 uur was eer we ons bed uit waren.

Na het ontbijt en aankleden, zijn we rond kwart over 10 richting Fairbanks gereden. Dit was gelukkig geen lange rit.

onderweg met lekker zonnetje

Onderweg zijn we gestopt voor een kopje koffie, dat is het voordeel van zo’n generator. Na de koffie zijn we verder gereden, waardoor we dus rond kwart over 1 bij Fred Meyer op de parkeerplaats parkeerden. Hier hebben we in eerste instantie boodschappen gehaald voor de lunch.

Fred Meyer

Heerlijke verse tijgerbrood met super lekkere ham. Na de lunch zijn we voor de tweede keer Fred Meyer binnengelopen om daar voor de komende dagen weer onze voorraden aan te vullen. Nu kwamen we om 4 uur weer naar buiten. Nadat we alle boodschappen hadden opgeruimd hebben we op de parkeerplaats koffie van de Starbucks gedronken en hierbij een lekker stukje verjaardagstaart gegeten.

hmmm lekker taart

Deze chocolate spongecake hebben we ook gekocht bij Fred Meyer. Na de koffie met taart zijn we naar de campground gereden, deze zat aan de overkant bij Fred Meyer. We dachten even dat we geen plaats meer zouden hebben, maar gelukkig konden we onze 30 voeter op plaats F9 parkeren. We hadden het laatste plekje in een rij van 4 naast een paar bomen.

spelletjes doen op de campground  Onze RV

Rond half 6 zijn we begonnen met het avondeten. Op het menu stond vanavond tortilla’s met gehakt en paprika, salsa, tomaat en sour crème. Omdat het lekker weer was en we een tafel naast onze RV hadden hebben we lekker buiten gegeten.

lekker buiten eten

Na de afwas zijn we een rondje over het park gaan lopen. We zitten aan de Chena River en de campground ziet er echt heel leuk uit. Omdat het hier maar 2 uur per dag nacht is, ben je snel in de war qua tijd en is het zo half 11, terwijl het voor je gevoel net 7 uur is.

Chena River

Morgen gaan we een leuke bezienswaardigheid vanuit deze omgeving bezoeken. Hierover lezen jullie morgen meer.