Vanmorgen hebben we eerst eens lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan. Rond half 11 zijn we richting de receptie gelopen en hebben we voor komende nacht ons plaatsje gereserveerd.

Toen we dat eenmaal geregeld hadden, werd het tijd om de camper los te koppelen en op pad te gaan. Onze eerste stop was Michaels vlakbij de campground om te kijken of ze daar wellicht het cricut apparaat hebben wat ik graag wil hebben, maar helaas ook hier wilde het niet lukken. Omdat het inmiddels rond lunchtijd was hebben we de camper bij Subway op de parkeerplaats gezet en hebben daar heerlijke subs gehaald. Deze hebben we uiteraard in de camper opgegeten. Na het eten heeft Romy zichzelf verwend bij de Best Buy. Per slot van rekening is ze overmorgen jarig en wordt ze 21 jaar. Ze heeft voor zichzelf de Ipad 3 gekocht. Van ons heeft ze daarbij de voorkant en de achterkant voor het beschermen van de Ipad gekregen. Hierna zijn we naar JoAnn gereden, dit is ook een winkel waar ze misschien het apparaat verkopen, maar helaas ook hier geen geluk.

even de tank volgooien

Hierna waren we het wel zat en zijn we teruggereden naar de camping, waar we de camper weer op plekje 43 hebben geparkeerd. Omdat het nog redelijk op tijd was en er vlakbij een festival was waar lokale bewoners hun artistieke kunsten konden verkopen zijn we (mijn vader, mijn moeder, Sjon en ik) hier naar toe gelopen.

wandelen over de markt

het station  bij het station

Romy en Brian bleven in de camper achter. Romy wilde graag haar Ipad installeren. We hebben ongeveer een half uur over deze markt gelopen en toen hadden we het wel gezien. Het was niet helemaal ons ding. Toen we terug waren bij de camper, hadden Romy en Brian de saus voor de pasta al klaar en hoefden wij alleen nog maar de pasta te koken. Wat een toppers zijn het toch ook. Helaas begon het op het moment dat we wilden gaan eten net een beetje te regenen, waardoor we niet buiten konden eten. Het eten smaakte er niet minder om. De rest van de avond heeft het net te hard geregend om nog wat te doen en hebben we dus in de camper ons moeten vermaken. De een met een gameboy, de ander met een Ipad en weer een ander zit het verslag van deze dag te schrijven. Morgen gaan we Anchorage wederom achter ons laten, maar nu omdat we richting het noorden gaan rijden.